Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.

04 juli 06:32, Sammanfattning natt, Södermanlands län

Sammanfattning av natten i Södermanland.

Polisen i Södermanland har hanterat cirka 55 ärenden mellan kl 22 och 06. En person har frihetsberövats, på grund av misstanke om narkotikapåverkan. Personen fördes även till arresten för tillnyktring.

03.32 Väktare kontaktade polisen om att det hade skett ett inbrott i en bostad på Klostergatan i Eskilstuna. Polis kom dit för teknisk undersökning. Någon har krossat en ruta för att ta sig in. Det är oklart vad som eventuellt har stulits. Polisen skriver en anmälan om stöld.

Natten har i allmänhet varit lugn, några grövre brott har inte sörmlandspolisen hanterat. Patrullerna har arbetat med trafikbrott, kontroller som inte ledde till brottsmisstankar, etc. Ledningscentralen har hanterat viltolyckor, som inte har fått några större konsekvenser förutom för djuret.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen