Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.

04 juli 06:53, Sammanfattning natt, Jönköpings län

Sammanfattning av natten i Jönköpings län.

Polisen i Jönköpings län har hanterat ett 60-tal ärenden mellan kl 22 och 06. Två personer har gripits, se nedan. Inga grövre brott har kommit till polisens kännedom. Utöver notiserna nedan har polisen genomfört ett flertal trafikkontroller där man har kollat nykterhet, åkt på larm om bråk och annat som inte lett till några gripanden eller berört allvarligt skadade personer, samt utfört egeninitierade kontroller.

22.13 Polisen fick samtal om inbrott i en sommarstuga vid Marbäck, Aneby. Polis kom dit. Någon har brutit upp en dörr och stulit en tv. Polisen skrev en anmälan om stöld.

00.50 En tågvärd kontaktade polisen med anledning av att två unga män åkte med tåget utan biljett. De saknade id-handlingar. Polis kom till stationen i Nässjö, där männen greps för att säkerställa deras identitet, misstänkta för ringa bedrägeri. De visade sig vara i övre tonåren och gripandena kunde hävas efter ett par timmar.

03.32 Det kom larm om en bilist som hade krockat med en älg. Det var på länsväg 151 vid Nissafors, Gnosjö. Polis kom dit. Mannen som körde var i princip oskadd men hade fått glassplitter på händerna. Älgen dog och hamnade i diket. Bilen behövde bärgas.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen