Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.

04 juli 07:09, Sammanfattning natt, Östergötlands län

Sammanfattning av natten i Östergötland.

Polisen i Östergötland har hanterat ett 60-tal ärenden mellan kl 22 och 06. Ingen har gripits, en person togs med för provtagning i Motala efter misstankar om drograttfylleri.

00.05 Polis larmades till Skäggetorp, Linköping. En man skulle ha blivit hotad och uppmanad att lämna ifrån sig sin bil av ett par män. Detta lyckades inte och männen lämnade. Polis kom dit och sökte efter de misstänkta, utan lyckat resultat. Polisen upprättar en anmälan om försök till rån.

00.54 Polis larmades om misshandel i relation i en bostad i Åtvidaberg. Polis kom dit. Kvinnan och mannen ville anmäla varandra för misshandel. Ingen greps och ingen behövde föras till sjukhus.

02.17 Det kom larm om en trafikolycka på riksväg 50, norr om Skänninge, Mjölby kommun. En bilist hade kört av vägen och voltat och hamnat på taket. Den drabbade kunde själv ta sig ur fordonet. Polis kom dit. Patrullen misstänkte inget brott. Bilen behövde bärgas. Polisens presstjänst har ingen information om föraren behövde föras till sjukhus eller ej. Bilen kördes av en man i 25-årsåldern.

Utöver detta har polisen åkt på larm om bråk som inte har lett till gripanden eller någon allvarligt skadad, hanterat psykisk ohälsa, utfört trafikontroller och utfärdat böter för trafikbrott, m.m., m.m.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen