Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Uppdaterad 04 juli 11:53

04 juli 07:20, Sammanfattning kväll och natt, Västernorrland län

Ett urval av nattens polisverksamhet (22-07).

Det har varit en natt med låg arbetsbelastning. Tre personer har omhändertagits för fylleri och två personer har medtagits för provtagning efter misstanke om narkotikabrott. Polisen har även utfört ett antal kontroller av personer och fordon, två ordningsbot har utfärdats.

Här följer ett urval av nattens händelser:

00:06 Rattfylleri Timrå. Polis stoppar och kontrollerar en bil norr om Timrå. Föraren uppvisar tecken på att vara påverkad av narkotika, han får följa med för provtagning och förhör. Han är i nuläget misstänkt för drograttfylleri och grov olovlig körning.

00:41 Stöld/inbrott Härnösand. Inbrott i föreningslokal i Hovsfjorden. Polis har varit på plats för initiala utredningsåtgärder. Inbrott via ett fönster. Oklart i nuläget vad som stulits.

En viltolycka har anmälts till polisen under natten. Ingen person skadades i samband med olyckan.

En morgon utan akuta händelser i länet.

Uppdatering 11:49 angående nattens inbrott i Härnösand.

En brottsplatsundersökning för spårsäkring har genomförts under förmiddagen. Bland det som stulits finns två datorer samt VR-glasögon.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen