Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Uppdaterad 04 juli 12:37

04 juli 12:16, Våld/hot mot tjänsteman, Linköping

Man gripen efter våld mot väktare.

11.35 Väktare larmade polis om att de jagade efter en man i centrala Linköping, bland annat på Gyllentorget och Trädgårdstorget. Mannen skulle ha varit våldsam mot väktaren i samband med att han konfronterades inne i en butik.

11.40 En polispatrull hade fått tag i mannen efter att han hade gått ombord på en buss på Trädgårdstorget. Han motsatte sig ett omhändertagande och blev belagd med handfängsel. Mannen greps, misstänkt för våld mot tjänsteman. Ytterligare brottsrubriceringar kan tillkomma.

12.30 Den misstänkte är en man i 25-årsåldern. Han är misstänkt för våld mot tjänsteman, försök till våld mot tjänsteman, hot mot tjänsteman, samt narkotikabrott (eget bruk).

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen