Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Uppdaterad 04 juli 21:36

04 juli 16:09, Sammanfattning kväll, Norrbottens län

Sammanfattning av kvällens händelser

Kvällen i Norrbotten har börjat lugnt, inga händelser att rapportera om. Notisen kommer uppdateras löpande.

Kl 16:58 - Olovlig körning, Österleden, Kiruna

Polis patrull stannar och kontrollerar en personbil på Österleden, föraren som är en man i 30 års åldern saknar körkort. Polispatrull håller förhör och skriver anmälan om olovlig körning.

 

Kl 20:13 - Drograttfylleri, RV 97, Södra Sunderbyn

Polis stannar och kontrollerar en personbil, föraren uppvisar tydliga tecken på narkotikapåverkan, Föraren som är en man i 50 års ålder misstänks för drograttfylleri. Mannen medtas för provtagning.

Polis skriver anmälan om drograttfylleri och ringa narkotikabrott

 

Kl 20:39 - Ringa stöld, Ica Supermarket, Hertsön, Luleå

Polis larmas till Ica supermarket med anledning av att väktare gripit en kvinna för ringa stöld. Kvinnan är våldsam när väktare griper henne.

Patrull skriver anmälan om ringa stöld och våldsamt motstånd. Kvinnan avlägsnas från platsen med stöd av 13§ polislagen.

 

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen