Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Uppdaterad 05 juli 07:12

05 juli 01:05, Sammanfattning natt, Norrbottens län

Ett urval av nattens polisverksamhet.

Under natten har polisen utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke. En viltolycka har anmälts i Pajala kommun. Ingen person skadades i samband med olyckan.

Här följer ett urval av nattens händelser:

00:40 Trafikkontroll, Arvidsjaur
Polisen har haft en nykterhetskontroll på Storgatan i Arvidsjaur. Samtliga förare var nyktra, utan anmärkning.

00:41 Arbetsplatsolycka, Luleå
Polis beordras till Storheden med anledning av en arbetsplatsolycka. Enligt initiala uppgifter har en man fått en port i huvudet. Mannen fördes till sjukhus. Han ska ha varit vaken och talbar. Patrullen har hållit förhör och dokumenterat på platsen. En anmälan om arbetsplatsolycka upprättas.

00:42 Brand, Kiruna
Larm inkommer om brand i fordon på Lastvägen i Kiruna. En bil brinner och ytterligare ett fordon skadades i samband med detta. Patrullen dokumenterar på platsen och upprättar en anmälan om skadegörelse genom brand.

01:03 Rattfylleri, Kalix
En patrull stoppar och kontrollerar en bilist i Kalix. Föraren, en man, visar tecken på att vara påverkad av narkotika och medtas för provtagning och förhör. Han misstänks för drograttfylleri.

01:22 Rattfylleri, Piteå
En patrull kontrollerar en bilist i Piteå. Föraren, en kvinna, medtas för provtagning och förhör. Hon misstänks för grovt rattfylleri.

05:30 Trafikkontroll, Luleå
Polisen har haft en hastighetskontroll på riksväg 97 i höjd med Sunderbyn. Patrullen utfärdade en ordningsbot för hastighetsöverträdelse på 4.000 kronor, då en bilist körde 141 km/h på 90-väg. Körkortet omhändertogs.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen