Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Uppdaterad 05 juli 07:30

05 juli 01:08, Sammanfattning natt, Västerbottens län

Ett urval av nattens polisverksamhet.

En person har medtagits för provtagning efter misstanke om narkotikabrott. Polisen har även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Här följer ett urval av nattens händelser:

22:37 Trafikbrott, Lycksele
En patrull kontrollerar en bilist på länsväg 365 i höjd med Husbondliden. Patrullen utfärdar en ordningsbot, då föraren använt mobiltelefon under färd. Böterna är på 1.500 kronor. Från den 1 februari 2018 får du som förare inte använda mobilen eller annan kommunikationsutrustning om du håller den i handen när du kör ett motordrivet fordon. Regeln är till för att skydda dig och andra i din omgivning.

00:31 Misshandel, Umeå
Polis beordras till Ersboda efter samtal från en taxichaufför. En kund har inte betalat för sin resa och ska enligt anmälaren ha knuffat chauffören. Patrullen håller förhör och upprättar anmälan om misshandel och bedrägeri.

02:55 Stöld försök, Skellefteå
Polis beordras till Sörböle där en man försöker stjäla extraljus från en bil. Anmälaren ska ha ropat på mannen som då sprang från platsen. Patrullen håller förhör och upprättar anmälan om försök till stöld.

En viltolycka har anmälts till polisen under natten. Ingen person skadades i samband med olyckan.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen