Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.

05 juli 06:28, Sammanfattning natt, Södermanlands län

Sammanfattning av natten i Södermanland.

Polisen i Södermanland har hanterat 35 ärenden mellan kl 22 och 06. En person har gripits, se notis nedan.

00.25 Polis larmades om bråk i en lägenhet i centrala Eskilstuna. När polis kom dit kunde en man i 30-årsåldern gripas, misstänkt för misshandel i relation. Den drabbade kvinnan ska inte ha varit allvarligt skadad. Efter förhör är det upp till åklagaren om mannen ska anhållas eller ej.

00.00 SOS larmade om en trafikolycka på riksväg 52 vid Stigtomta, Nyköpings kommun. En bilist hade krockat med en älg. De som satt i bilen var oskadda. Älgen fanns skadad ute på ett fält. En jägare skickades ut för att kontrollera läget. Bilen fick bärgas därifrån.

00.45 Det kom larm om pågående inbrott i en byggbarack i Vagnhärad. När ett larm gick såg ett vittne att flera personer sprang därifrån och blev upphämtade av en bilist. Flera polispatruller sökte efter bilen, utan framgång. På platsen för inbrottet fanns en öppnad byggcontainer. Det är oklart vad som eventuellt är stulet.

01.41 Larm om en bilist som hade väjt för ett rådjur och kört in i mitträcket på E20 vid Kjula, Eskilstuna. Bilisten skadades inte, men bilen hamnade mitt på körbanan och behövde bärgas därifrån. En del av mitträcket behöver också åtgärdas.

04.37 Polis larmades till centrala Oxelösund, där det hade hittats en okontakbar man på marken. Även ambulans tillkallades, och mannen fördes till sjukhus. Polisen misstänker i nuläget inget brott.

Utöver detta har polisen hanterat en del trafikbrott, lindrigare viltolyckor, utfört kontroller som inte ledde till brottsmisstanke, etc. Inga grövre brott har kommit till polisens kännedom.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen