Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.

05 juli 06:36, Sammanfattning natt, Jönköpings län

Sammanfattning av natten i Jönköpings län.

Polisen i Jönköpings län har hanterat 40 ärenden mellan kl 22 och 06. Inga grövre brott har kommit till polisens kännedom. Ingen har gripits. Inga inbrott har rapporterats. Ingen har förts till sjukhus i samband med något brott. Inga skadegörelseärenden har rapporterats.

Polisen har åkt på några larm om bråk i bostad, men det har visat sig handla om verbalt tjafs och inga brottsmisstankar har uppstått. Polisen har också hanterat ett flertal viltolyckor, men utan personskador eller andra större konsekvenser, förutom för djuret. Dessutom har flera patruller arbetet med trafikkontroller under natten, där några har fått böter för trafikbrott.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen