Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Uppdaterad 05 juli 08:04

05 juli 06:53, Sammanfattning natt, Östergötlands län

Sammanfattning av natten i Östergötland.

Polisen i Östergötland har hanterat cirka 45 ärenden mellan kl 22 och 06. Ingen har gripits.

02.23 Det kom larm om en trafikolycka i Abiskorondellen i Linköping. En bilist hade kört rakt in i rondellen, och ett vittne hade sedan sett flera personer springa från platsen. Polis kom dit och undersökte saken, bilen var då övergiven och det fanns bromsspår som visade att bilen ska ha kommit från Vasavägen, troligen i hög fart.. Polisen har sökt ägaren till bilen, men än så länge utan lyckat resultat.

05.30 SOS larmade om en singelolycka på E4 i närheten av Herrbeta, Linköping, i södergående riktning. En bilist hade kört in i mitträcket. Två personer satt i bilen, ingen av dem var i behov av ambulans. Bilen bärgades därifrån. Orsaken till olyckan är oklar. Uppdatering 08.00: efter polisens utredning av händelsen har det framkommit att bilisten väjde för ett djur, fick sladd och punktering. Det finns ingen misstanke om brott.

Utöver detta har polisen bland annat hanterat trafikbrott, kontroller som inte lett till brottsmisstankar, omhändertagit några berusade personer, m.m., m.m.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen