Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.

05 juli 07:31, Sammanfattning kväll och natt, Jämtlands län

Ett urval av nattens polisverksamhet, 22-07.

Det har varit en natt med låg arbetsbelastning. Polisen har utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Här följer ett urval av nattens händelser:

22:49 Rattfylleri, Östersund
En patrull stoppar och kontrollerar en bilists i Östersund. Föraren, en man, visar tecken på att vara påverkad av narkotika och medtas för provtagning. Han misstänks för drograttfylleri.

04:01 Stöld/inbrott, Östersund
Polis beordras till Lugnvik där det varit inbrott på en frisörsalong. Inbrottet har skett via ett fönster och en person sågs cykla från platsen. Det är i nuläget oklart vad som saknas. Polis har sökt i närområdet, utan att anträffa personen. Platsen är avspärrad för en teknisk undersökning och en anmälan upprättas.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen