Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.

05 juli 07:41, Sammanfattning kväll och natt, Västernorrland län

Ett urval av nattens polisverksamhet.

Två personer har omhändertagits för fylleri. Polisen har även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Här följer ett urval av nattens händelser:

22:27 Trafikolycka, Örnsköldsvik
Larm inkommer om en trafikolycka på E4 strax norr om Örnsköldsvik. Enligt initiala uppgifter ska det röra sig om en sidokrock med två bilar inblandade. Patrullen upprättar anmälan gällande trafikolycka för vidare utredning.

23:27 Rattfylleri, Sundsvall
En patrull kontrollerar en bilist i Sundsbruk. Föraren, en man, medtas för provtagning och förhör. Han misstänks för drograttfylleri och grov olovlig körning. Bilen tas i beslag för att förebygga framtida trafikbrott.

00:11 Misshandel, Örnsköldsvik
Polis beordras till en adress på en mindre ort i Örnsköldsviks kommun med anledning av ett bråk. Två män har bråkat. Patrullen upprättar anmälan, samt motanmälan gällande misshandel. Det finns inga uppgifter om att någon behövt uppsöka vård.

00:42 Rattfylleri, Härnösand
En patrull stoppar en bilist i Gådeåstaden. Föraren, en man, visar tecken på att vara påverkad av narkotika och medtas för provtagning och förhör. En anmälan gällande drograttfylleri upprättas.

05:37 Trafikolycka, Sundsvall
Larm inkommer om en singelolycka på E4 i södergående riktning i Skönsberg. Enligt initiala uppgifter har en bilist touchat mitträcket. Patrullen upprättar en anmälan gällande trafikolycka.

07:02 Trafikbrott, Örnsköldsvik
Samtal inkommer om en bilist som kört över en refug och skadat backspegeln på en annan bil på Modovägen. En patrull anträffar bilen cirka 200 meter därifrån. Patrullen upprättar anmälan, oklar rubricering i nuläget.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen