Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Uppdaterad 06 juli 07:21

05 juli 23:11, Sammanfattning natt, Västernorrland län

Ett urval av nattens polisverksamhet.

22:22 Narkotikabrott, Örnsköldsvik
Samtal inkommer till polisen, då en man uppträder påverkat vid tågstationen i Örnsköldsvik. Polispatrullen åker dit och kontrollerar mannen. Mannen misstänks för narkotikabrott eget bruk och får följa med polispatrullen för provtagning. Mannen är nu frisläppt.

23:22 Trafikolycka, Sundsvall
E4 i höjd med Njurunda. Singelolycka i norrgående körfält. Oklara personskador, oklart hur trafiken påverkas i nuläget. Polispatrull är på väg.

Uppdatering 00:43
Trafiken flyter nu. Inga personskador. Polisen skriver en anmälan om trafik, ingen misstanke om brott.

02:01 Misshandel, Sundsvall
Överfallslarm inkommer från en hamburgerrestaurang i centrala Sundsvall. Det ska vara bråk på parkeringen. Patrullen avvisar flera personer från platsen. Patrullen håller förhör och upprättar anmälan gällande misshandel.

02:54 Rattfylleri, Sundsvall
Polis larmas till Västermalm, då vittne observerat en man som framfört ett fordon som misstänks vara berusad. Polispatrull anträffar mannen och tas med för provtagning då man misstänker att han druckit alkohol. Mannen är kvar på polisstationen för tillnyktring. Polispatrullen skriver anmälan om rattfylleri.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen