Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Uppdaterad 06 juli 07:02

06 juli 03:43, Sammanfattning natt, Norrbottens län

Ett urval av nattens händelser, 00-07.

Fem personer har omhändertagits för fylleri och en person har medtagits för provtagning efter misstanke om narkotikabrott. Polisen har även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Här följer ett urval av nattens händelser:

00:06 Misshandel, Luleå
Polis beordras till Innerstaden efter samtal om misshandel. Två killar i 15-årsåldern uppger att de blivit misshandlade av tre för dem okända personer utanför en hamburgerrestaurang. Patrullen håller förhör och upprättar två anmälningar gällande misshandel.

02:23 Trafikolycka, Luleå
Polis, ambulans och räddningstjänst skickades till en trafikolycka på E4:an mellan Börjeslandet och Råneå. Det var två bilar som hade frontalkrockat och totalt skulle det vara tre personer inblandade. Ingen person skadades i samband med olyckan. En man i 20-årsåldern körde som den vållande bilen greps på platsen, då han även är misstänkt för drograttfylleri och vapenbrott. Mannen fördes till polisstationen för provtagning och vidare utredningsarbete. Han anhölls av åklagare efter förhör. 

03:32 Grovt rattfylleri, Luleå
En man i 20-årsåldern är misstänkt för grovt rattfylleri efter ett trafikstopp i Notviken Luleå. Mannen blåste först positivt i polisens sållningsinstrument och fördes till polisstationen för vidare provtagning. Där visade det sig att mannen misstänks för grovt rattfylleri. Mannens körkort och bilnycklar omhändertogs. Mannen frigavs efter anmälan, förhör och provtagning.

03:47 Skadegörelse, Arvidsjaur
Polisen får samtal om en man som ligger och sover i en tvättstuga i Arvidsjaur. En ruta till tvättstugan är krossad. Patrullen hjälper mannen hem och upprättar en anmälan om skadegörelse.

05:38 Trafikolycka, Pajala
En trafikolycka har inträffat efter länsväg 395 i höjd med Junosuando där en personbil har voltat. Föraren fördes med ambulans till sjukvård. Patrullen dokumenterar på platsen och upprättar anmälan om trafikolycka, utan misstanke om brott.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen