06 juli 07:00, Sammanfattning natt, Västra götalands län

God morgon! Dagens presstalesperson är Anna Göransson. Nedan följer ett urval av nattens händelser i länet.

00.01 Rattfylleri, väg 40, Hultamotet, Borås. Polispatrull stoppar en personbil för kontroll. Föraren, en man, visar tecken på påverkan av narkotika. Han tas med för provtagning misstänkt för drograttfylleri. Han har inte heller behörighet att köra bil. och är även misstänkt för olovlig körning, samt ringa narkotikabrott genom bruk och innehav.

00.12 Misshandel, Karl Johansgatan, Göteborg. Polis skickas till platsen med anledning av bråk utomhus. En person uppges ligga på marken medan andra personer springer från platsen. Polis anträffar en man som ska blöda på en cykelbana. En anmälan om misshandel upprättas. Det finns ingen misstänkt.

01.54 Skadegörelse, Sävenäs. Polis skickas till platsen där det klottras på ett tåg. Polis som anländer ser flera personer som springer på tågspåret, och en av dem, en man i 30-års åldern, kan säkras och kontrolleras.

02.03 Våldsamt motstånd, Strandpromenaden, Strömstad. Ordningsvakter på en restaurang ska omhänderta en stökig man, som då sätter sig till motvärn. Polis tar med sig mannen enligt lagen om berusade personer, och en anmälan om våldsamt motstånd upprättas.

03.38 Stöld genom inbrott, Henån. Polis skickas med anledning av stöld genom inbrott i en skola. Man ska ha tagit sig in genom ett fönster, och en dator uppges vara tillgripen. Polispatrull gör en brottsplatsundersökning för att säkra eventuella spår, och en anmälan stöld genom inbrott upprättas. Det finns ingen misstänkt.

 

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen