Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Uppdaterad 06 juli 17:57

06 juli 16:24, Rån övrigt, Stockholm

Tre unga förövare har knuffat till målsäganden och ryckt av honom en halskedja i guld. Detta har skett utomhus på Ölandsgatan.

De tre sprang efter rånet åt olika håll och målsäganden tog sig därifrån och larmade polis.

Målsäganden är inte fysiskt skadad.

 

Klockan 16:42 ringer ytterligare en målsägande och berättar att han 10 minuter tidigare blivit rånad av tre unga män på Kocksgatan.

Ynglingarna har ryckt en halskedja från honom när han skulle gå in i en port. De har sedan sprungit mot Nytorget och försvunnit.

Båda målsäganden berättar att förövarna var tre stycken och cirka 15-20 år. De var samtliga mörkhåriga och klädda i mörka jackor, och det kan inte uteslutas att det är samma förövare i båda ärenden. 

Patruller är i området och pratar med de båda brottsoffren och spanar efter rånarna.

Uppdatering klockan 17:50

Händelsen på Ölandsgatan rubriceras som rån och händelsen på Kocksgatan rubriceras som grov stöld. Ingen är i nuläget gripen. 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen