Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Uppdaterad 07 juli 09:36

07 juli 01:30, Sammanfattning natt, Västerbottens län

Ett urval av nattens händelser.

22:26 Narkotikabrott innehav, Teg Umeå

En yngre man är misstänkt för narkotikabrott innehav efter att han och en jämnårig kompis kontrollerats av patrull på Teg. Patrullen tog den misstänkta narkotika i beslag och kontaktade vårdnadshavare då han var under 18år. Patrullen skrev anmälan gällande narkotikabrott innehav.  

00:06 Trafikolycka, Sillskatan Skellefteå.

Polis, ambulans och räddningstjänst kallades till Sillskatan gällande en personbil som fått sladd på rullgrus och åkt ner i diket. Ingen person har kommit till skada och bilen står inte trafikfarligt till. Patrullen skrev anmälan trafikolycka, utan misstanke om brott, och skjutsade hem föraren och en passagerare.

03:30 Brand, J A Linders Väg Umeå

Polis och räddningstjänst larmades till J A Linders väg och närmare bestämt Musköten gällande en brand. Initialt har patrullen återrapporterat att det brinner i en förrådsbyggnad och eventuellt i en mast, detta intill själva sporthallen. Patruller är på plats och kommer att spärra av platsen för vidare utredningsåtgärder.

Uppdatering 09:30
Platsen är avspärrad för en teknisk undersökning. Patrullen har upprättat en anmälan gällande misstänkt mordbrand, då det inte finns en naturlig förklaring till branden. Det finns ingen misstänkt för brottet.

04:20 Stöld/inbrott, Sunnanå Skellefteå

Väktare ringde in till polisen gällande ett skarpt inbrott i en verkstad. Verkstaden tillhör kyrkan på Sunnanå. Patrull skickades till platsen för att kontrollera så att ingen gärningsman fanns i eller i närheten av byggnaden. Patrullen kunde konstatera att gärningsmannen tagit sig in genom ett krossat fönster och hade haft hjälp av en stol för att ta sig in. Patrullen genomförde en brottsplatsundersökning och skrev anmälan stöld genom inbrott. Oklart om och vad som blivit tillgripet.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen