Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Uppdaterad 07 juli 07:40

07 juli 00:58, Sammanfattning natt, Västernorrland län

Ett urval av nattens polisverksamhet, 00-07

00:23 Trafikolycka smitning, Sundsvall
En moped kör på väg 580 utanför Matfors. Mopeden blir prejad av vägen av en bil. Bilen lämnar platsen. Föraren av mopeden är ej skadad, men mopeden har skador. Polis kallas till platsen och tar upp en anmälan om smitning från trafikolycka.

00:44 Trafikbrott, Sollefteå
Polispatrull stoppar och kontrollerar en bil som framförts i centrala Sollefteå. Bilen har körförbud och polisen utfärdar ett ordningsföreläggande.

01:34 Misshandel, Sundsvall (av kommunikatör Liv Fahlén)
Polis beordras till Skönsberg med anledning av en misshandel. En man har slagit en kvinna. Mannen och kvinnan har en relation. Mannen grips misstänkt för misshandel. Kvinnan förd med ambulans till sjukvård.

02:43 Rattfylleri, Timrå
Samtal inkommer till polisen om att det ligger en bil i diket. Vindrutan var sprucken och det skulle ryka från motorhuven, enligt uppgifter från inringaren. Polispatrull åker till platsen och kontrollerar bilen. Polispatrullen påträffar även föraren som misstänks för rattfylleri. Föraren, en kvinna i 45-årsåldern, uppges ej vara allvarligt skadad, men förs till sjukhus för kontroll.

03:01 Olovlig körning, Sundsvall
Polispatrull stoppar och kontrollerar en bil på Landsvägsallén i Sundsvall. Föraren av bilen misstänks för olovlig körning och polispatrullen skriver en anmälan.

05:07 Skadegörelse genom brand, Härnösand
Polis och räddningstjänst larmas till Tjärnsjö utanför Härnösand med anledning av att en lada brunnit. Polispatrull skriver en anmälan om skadegörelse genom brand. Det skall ha vari en mindre lada som var helt övertänd. Inga människor uppges vara skadade. Inga uppgifter om att det ska ha funnits djur i ladan.

05:09 Rattfylleri, Timrå (av kommunikatör Liv Fahlén)
En patrull kontrollerar en bilist norr om Timrå. Föraren, en kvinna, medtas för provtagning. Hon misstänks för rattfylleri.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen