Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.

07 juli 07:01, Sammanfattning kväll och natt, Västra götalands län

God morgon! Dagens presstalesperson är Anna Göransson. Nedan ett urval av nattens händelser i länet.

22.33 Stöld genom inbrott, Öjersjö, Partille. Polis skickas till en bostadsadress, där inringare haft inbrott. Inbrottet har skett medans boende har varit hemma. Tillgripet gods är kontanter, smycken och ett bankkort. Polis gör en brottsplatsundersökning för att säkra eventuella spår, och en anmälan om stöld genom inbrott upprättas.

22.59 Brand, Nödinge, Ale. Polis skickas till platsen där räddningstjänst släcker en brand i en container. Polis upprättar en anmälan skadegörelse genom brand.

23.14 Trafikolycka, Hamburgö. Polis, räddningstjänst och ambulans skickas till platsen efter att en personbil kört i i en mur. Tre personer har färdats i bilen, och två ska ha lämnat. Misstanke uppstår att föraren är berusad. Föraren tas med för provtagning, och är nu misstänkt för grovt rattfylleri.

00.40 Häleri, Gamla Vänersborgsvägen, Alingsås. Polis skickas efter att en man setts cykla runt på en cykel som ska vara stulen. Cykeln tas i beslag av polis, och mannen är nu misstänkt för häleri.

00.50 Stöld, olaga intrång, Kungsladugård. Några personer uppges brutit sig in i en källare, tvättstugan, till en bostadsadress. Polis skickas, och två personer, en man och en kvinna, anträffas. Polispatrull hittar även två datorer som misstänks vara stulna. De är nu båda misstänkta för olaga intrång samt stöld häleri.  

00.23 Stöld genom inbrott, Södra Järnvägsgatan, Uddevalla. Larm om inbrott kommer från en butik på adressen, och polis skickas till platsen. Cigaretter uppges vara tillgripna. Det finns ingen misstänkt.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen