Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Uppdaterad 08 juli 05:10

07 juli 22:50, Sammanfattning natt, Västerbottens län

Ett urval av nattens händelser.

22:58 Trafikolycka, Strömpilsplatsen Umeå

Patrull kallades till Strömpilsplatsen efter att en bil kört över refuger. Bilen var enligt anmälare ordenligt tillknycklad. Då patrullen kom till platsen kontrollerades föraren, en kvinna i 55-årsåldern. Efter kontroll är kvinnan misstänkt för vårdslöshet i trafik och körkortet omhändertogs. Patrullen beställde bärgare till bilen och skjutsade hem kvinnan.

23:52 Trafikolycka, E4:an Nydalarondellen

Patrull kallades till trafikolycka mellan personbil och lastbil där personbilen blivit omkörd av lastbilen som sedan svängde in släpvagnen i sidan på personbilen. Patrullen fick stopp på lastbilen i höjd med Sävar och föraren, som är i 35-årsåldern, är misstänkt för trafikbrott. Patrullen dokumenterade skadorna på både personbilen och lastbilen. Föraren av lastbilen hade varken märkt av själva krocken och att föraren av personbilen försökt stoppa lastbilen.

05:00 Lugnt i länet

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen