Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Uppdaterad 08 juli 06:55

07 juli 23:00, Sammanfattning natt, Västernorrland län

Ett urval av nattens polisverksamhet.

Misshandel, Sundsvall, Klockan 21:50

Samtal inkommer till polisen då det är två män som slagits i en bostad. Männen uppges känna varandra. När polisen kommer till platsen är det lugnt. Ingen person ska vara allvarligt skadad. En utav männen grips på platsen och tas med till polisstationen för förhör.

Ringa stöld, Härnösand, Klockan 22:08

Polispatrull larmas till en matbutik i centrala Härnösand då en person stoppats av personal då de misstänker att personen stulit varor. Polispatrullen åker till platsen och tar upp en anmälan om ringa stöld.

Drograttfylleri, Sollefteå, Klockan 23:36

Polispatrull stoppar och kontrollerar en bil i centrala Sollefteå. Föraren, en man i 30-års åldern, misstänks för drograttfylleri. Polispatrullen tar med mannen för provtagning. Mannen är nu frigiven.

Trafikolycka, Lv335 Sidensjö, Klockan 02:06

Polis, räddningstjänst och ambulans åker till en trafikolycka utanför Sidensjö. Tre personer uppges ha befunnit sig i bilen, samtliga ska vara ute ur bilen. Oklart skadeläge i nuläget. Oklart om trafiken påverkas. Polis är på väg fram.

Uppdatering klockan 04:04
Inga personskador. Ingen misstanke om brott.

Olovlig körning samt vårdslöshet i trafik, Sundsvall, Klockan 02:24

Polispatrull observerar en bil i centrala Sundsvall. Polispatrullen rapporterar föraren, en man, för vårdslöshet i trafik samt olovlig körning då mannen saknade körkort.

En efternatt utan händelser att rapportera om.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen