Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Uppdaterad 08 juli 07:03

08 juli 01:00, Sammanfattning natt, Norrbottens län

Ett urval av nattens händelser.

23:38 Drograttfylleri narkotikabrott, Norrfjärden Luleå/Piteå

Patruller från Luleå och Piteå larmades gällande en vinglig färd på E4:an mellan Luleå och Piteå. Patrull från Piteå fick stopp på bilen på E4:an i höjd med Norrfjärden. I bilen fanns två män varav föraren, en man i 20-årsåldern, misstänks för drograttfylleri och passageraren en yngre man misstänks för narkotikabrott. Föraren fördes till Piteå polisstation för provtagning, medan passageraren fördes till Luleå polisstation gällande narkotikabrott eget bruk. Patrullerna har gjort husrannsakan i den aktuella bilen. Föraren av bilen är frigiven efter provtagning och förhör och passageraren är överlämnad till vårdnadshavare.

05:00 Lugnt i länet

05:32 Drograttfylleri, Hertzön Luleå

Efter en trafikkontroll är en man i 50-årsåldern misstänkt för drograttfylleri. Mannen som visade tydliga tecken vid kontroll  är förd till Sunderbyns sjukhus för provtagning. Patrullen arbetar med ärendet och händelsen kommer att uppdateras.

Uppdatering 07:02
En anmälan gällande drograttfylleri upprättas.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen