Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Uppdaterad 08 juli 13:51

08 juli 08:06, Mord/dråp, Borlänge

Mord i Borlänge

Kl 04:08 under morgonen inkom telefonsamtal om en skjutning vid Kupolen i Borlänge. Ambulans och polis till platsen. Den skjutne avlider senare på sjukhus. Händelsen rubriceras som mord. Den avlidne är inte identifierad med säkerhet och anhöriga har därmed inte kunnat underrättas. I det fall allmänheten har gjort några iakttagelser som kan sättas i samband med händelsen så är polisen tacksam för att få del av dessa uppgifter via polisens växel 11414 och begär att få bli kopplad till Pkc.

(Uppdatering kl 09:05)

Den avlidne är identifierad. Utredningen väntar nu på besked att anhöriga är underrättade. 

(Uppdatering kl 13:47)

Utredningen kommer att hålla en pressträff i ärendet i polishuset i Borlänge kl 15:00. I samband med detta kommer det även att publiceras en skrivning om vad polisen kan säga i utredningen på polisens hemsida www.polisen.se 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen