Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.

08 juli 09:46, Stöld/inbrott, Linköping

Stöld av verktyg från byggcontainrar.

06.41 Polisen fick samtal om inbrott i flera byggcontainrar vid Nykvarnsgatan i Linköping. Det ska ha hänt någon gång under natten. Det är vid ett pågående bygge som inte är inhägnat och låst.

07.34 Polis på plats.

09.07 Patrullen har gjort en brottsplatsundersökning, hållit förhör och tagit uppgifter för en anmälan om stöld. Preliminärt handlar det om verktyg för uppskattningsvis 50 000 kronor som har stulits.

Under arbetet uppmärksammades polisen på ytterligare en stöld. En bit bort längs Stångån, närmare centrum, hade ytterligare en byggcontainer brutits upp. Där har det stulits verktyg för uppskattningsvis 30 000 kronor. Polisen sökte spår även på den platsen och upprättar en anmälan om stöld.

Polisen har i nuläget ingen misstänkt för stölderna, men tar gärna emot tips om iakttagelser av personer eller fordon som har sett i området under natten.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen