Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.

08 juli 21:06, Sammanfattning kväll, Västernorrland län

En sammanfattning av kvällens händelser.

17:42 Trafikolycka vilt, Ånge.

En personbil har krockat med en älgkalv längst Gamla vägen i Ånge. Föraren klarade sig utan skador och endast mindre skador på fordonet. Älgen låg kvar en stund i diket men försvann sedan till skogs. Eftersöksjägare skickades till platsen som bedömde att det var ett rådjur som blivit påkört. Djuret hade lämnat platsn och kunde inte hittas.  

18:07 Brand i ett soprum, Nacksta Sundsvall.

Räddningstjänst och polis kallas till Nacksta där det brinner i ett fristående sophus. På platsen har någon tänt eld på ett tidingsinsamlingskärl. Räddningstjänst släkt elden och polis upprättar anmälan.

18:37 Skadegörelse, Bredsand

Anmälare har fått en sten kastad genom en fönsterruta. Polis skickas till platsen som håller förhör med målsägande samt upprättar anmälan gällande skadegörelse och ofredande.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen