Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Uppdaterad 09 juli 15:00

09 juli 00:18, Mord/dråp, försök, Trelleborg

Mordförsök, Klagstorp.

Polis larmas till Klagstorp där tre personer ska ha blivit knivskurna. Ett flertal resurser skickas till platsen för att söka efter misstänkt gärningsperson och även ambulans skickas. Efter en stunds intensivt sökarbete kan polisen gripa en man i 50-årsåldern på annan plats som misstänkt för två fall av försök till mord och ett fall av grov misshandel. Polisen spärrar av platsen och beställer tekniker som gör en teknisk undersökning, avspärrningen är nu hävd. Under natten har ett flertal utredningsåtgärder vidtagits, bland annat har förhör hållits.

Uppdatering:

En kvinna i 40-årsåldern uppges ha fått allvarliga skador och två tonårspojkar ska ha fått lindrigare skador, enligt Region Skåne.

Uppdatering:

Mannen är nu anhållen, misstänkt för försök till mord, grov misshandel alternativt försök till mord samt grov misshandel.

Uppdatering:

Den anhållne har nu genomgått förhör. Han förnekar brott. Med hänsyn till utredningen finns det inget mer att kommunicera i ärendet för närvarande.

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen