Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.

09 juli 05:50, Sammanfattning kväll och natt, Hallands län

Här följer ett urval av nattens händelser. Dagens presstalesperson är Peter Adlersson och i kväll kommer Anna Göransson.

00.11 Varberg, misshandel
På Kärradals camping har en kvinna blivit misshandlad av en man. Mannen har slagit kvinnan i ansiktet så hon börjat blöda från näsan. Kvinnan förd till sjukhus för omplåstring och mannen gripen på campingen misstänkt för misshandel. Båda är i 35-årsåldern.

00.38 Halmstad, narkotikabrott
På Hotel Tylösand tas en man i 25-årsåldern med för provtagning då han visar tecken på narkotikapåverkan. Han rapporteras för ringa narkotikabrott.

02.33 Varberg, inbrott
Det har varit inbrott i en frisörsalong i centrala Varberg. Någon har krossat en ruta och tagit sig in. Det är i nuläget oklart vad som stulits. Ingen gripen.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen