Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.

09 juli 06:20, Sammanfattning natt, Jönköpings län

Sammanfattning av natten i Jönköpings län.

Polisen i Jönköpings län har hanterat ett 40-tal ärenden mellan kl 22 och 06. Inga frihetsberövanden har gjorts.

23.05 Polisen kontaktades om ett inbrott. Inringaren kom hem efter att ha varit borta ett par veckor, och upptäckte att dörren till bostaden stod på glänt. Detta var i Bodafors, Nässjö kommun. Polis kom dit. Det ska bland annat ha stulits en tv. Patrullen sökte efter spår och tog uppgifter för en anmälan om stöld genom inbrott. Värdet på det stulna är oklart.

02.31 En polispatrull stoppade en bilist i Norrahammar, Jönköping. Föraren har kört bil upprepade gånger utan körkort, och när han nu än en gång blev ertappade blev han misstänkt för grov olovlig körning. Dessutom tog polisen bilen i beslag för att förhindra fortsatt brottslighet.

Utöver detta har polisen bland annat åkt på larm om bråk i bostad som visade sig vara av lindrig karaktär, hanterat ärenden om psykisk ohälsa, viltolyckor, fått larm om buskörning med epa-traktorer, utfört kontroller som inte lett till brottsmisstankar, etc, etc.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen