Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.

09 juli 06:28, Sammanfattning natt, Södermanlands län

Sammanfattning av natten i Södermanland.

Polisen i Södermanland har hanterat cirka 45 ärenden mellan kl 22 och 06. Tre personer har omhändertagits på grund av fylleri.

23.06 Polisen fick samtal om eventuellt inbrott i en källare på Östra Kyrkogatan i Eskilstuna. Inringaren hade hört ljud. Polis kom dit, då fanns det ingen misstänkt kvar. Två källare visade sig ha drabbats av inbrott. Det är oklart vad som eventuellt har stulits.

04.27 Det kom larm om en singelolycka på riksväg 57 vid Frustuna, Gnesta. En bilist hade kört av vägen och en bit in i skogen. Föraren, en man i 35-årsåldern, behövde inte föras till sjukhus och polisen misstänkte inget brott.

Utöver detta har polisen åkt på ärenden av rutinkaraktär. Inga grövre brott har kommit till polisens kännedom. Fotbollsmatchen mellan AFC Eskilstuna och Djurgården ska inte ha omgärdats av några större ordningsstörningar.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen