Uppdaterad 09 juli 11:16

09 juli 09:13, Motorfordon, stöld, Katrineholm

Stölder från flera bilar.

Polisen har fått in flera anmälningar om stölder från bilar i området Laggarhult i Katrineholm. Stölderna har upptäckts under morgonen och ska ha skett under natten. Det handlar om bilar som har stått parkerade på Jättorpsvägen, Brenäsvägen och Remnavägen. Från två bilar har ratten stulits och från en har det försvunnit ett navigationssystem. Någon eller några har krossat rutor på bilarna för att stjäla bildelar.

Polis har varit på platserna för teknisk undersökning. Det finns i nuläget ingen misstänkt. Den som har sett personer eller fordon i området som kan sättas i samband med stölderna bör tipsa polisen på 114 14 eller via polisens tipsformulär på polisen.se.

10.40 Ännu ett ärende har kommit in till polisen. Detta rör en bil som också stod parkerad på Jättorpsvägen. Navigationssystemet har stulits.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen