Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Uppdaterad 09 juli 14:02

09 juli 13:49, Misshandel, Norrköping

Kvinna misshandlad utomhus.

12.08 Polisen fick samtal om att en man av oklar anledning hade misshandlat en kvinna på Haga i Norrköping. En vän till kvinnan fanns på platsen och blev vittne till händelsen. De ska inte ha känt mannen sedan tidigare. Detta ska ha skett utomhus vid hållplatsen Hagagatan. Mannen hade sedan sprungit från platsen i riktning mot Marielund. Polisen skickade två patruller mot området.

12.11 En av patrullerna meddelade att de hade kontroll på en misstänkt gärningsman, nära Himmelstalundsvägen. Han är i 35-årsåldern.

13.30 Polisen har kört den drabbade kvinnan till sjukhus för kontroll. Hon ska preliminärt inte ha varit allvarligt skadad.
Polisen tog in den misstänkte för förhör till polisstationen. Patrullen bedömde sedan inte att det fanns skäl att gripa honom.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen