Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.

09 juli 20:27, Trafikbrott, Stockholm

En bilist på E4/E20 kunde från sin bil konstatera att en lastbil transporterade personer på flaket i hög hastighet.

Vittnet kunde dirigera polisen till rätt fordon vilket var en lätt lastbil med ett skåp på flaket. När polisen kontrollerade skåpet stämde uppgifterna från bilisten eftersom det då befann sig två barn där. Vidare saknade chauffören av lastbilen körkort varför han greps då han var utländsk medborgare. 

Uppdatering den 10 juli klockan 10:00

Stoppet genomfördes i Mariehäll, Bromma. De två barnen är i 10-års åldern och lämnades över till vårdnadshavare. Polisen har identifierat mannen och hävt gripandet. Han är fortfarande misstänkt för att ha kört fordonet utan giltig behörighet och för att inte tillsätt att minderåriga använder bilbälte samt haft passagerare med otillåten placering

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen