Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Uppdaterad 10 juli 07:29

09 juli 23:38, Sammanfattning natt, Västerbottens län

Ett urval av nattens händelser.

Det har varit en natt med låg arbetsbelastning. En person har omhändertagits för fylleri och en person har medtagits för provtagning efter misstanke om narkotikabrott. Polisen har även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Här följer ett urval av nattens händelser:

01:10 Skadegörelse, Umeå
Samtal inkommer om containerbrand på Umedalsallén. Patrullen dokumenterar på platsen och upprättar anmälan om skadegörelse genom brand.

02:41 Försök till inbrott, Marieberg Umeå
Polisen fick samtal gällande inbrottsförsök i bostad på Marieberg. Två personer hade setts springa från adressen. Patruller skickades till platsen som sökte i området efter gärningsmännen. Efter en stunds sökande gjorde patrull brottsplatsundersökning, höll förhör och tog upp anmälan.

04:30 Lugnt i länet

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen