Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

01 juni 07:00, Sammanfattning kväll och natt, Hallands län

Dagens presstalesperson är Christer Fuxborg.

23.54 Kungsbacka, misshandel.
En person grips av väktare efter att han gjort sig skyldig till en misshandel på Norra Torggatan. Visar sig att han har slagit en annan man i ansiktet och i samband med detta ramlade han omkull och fick ett jack i hakan. Han fick åka till sjukhus för att se över sina skador. Den misstänkte fick åka med till stationen där han får börja med att sova ruset av sig innan ett förhör kan hållas.

01.06 Hylte, inbrottsstöld.
Ett vittne ser hur två personer med luvor över sina ansikten lämnar Örnaskolan på Dalgatan. Vittnen ser även att ett flertal fönster är trasiga men oklart vad som saknas. En patrull till platsen som kan konstatera att det varit ett inbrott i skolan men i skrivande stund oklart vad man fått med sig. En anmälan skrivs och ingen person har påträffats som kan sättas i samband med inbrottet.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen