Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.

01 juni 07:00, Sammanfattning kväll och natt, Västra götalands län

Dagens presstalesperson är Christer Fuxborg.

01.09 Falköping, våld och hot mot tjänsteman.
En ordningsvakt har omhändertagit en person för fylleri inne på stadsfestivalen och larmat polis. Visar sig att den omhändertagne har även försökt sparka ordningsvakten varför han nu är misstänkt för ovan brott. Då den misstänkte inte kan höras vid tillfället på grund av sin berusningsgrad får han börja med att följa med för att nyktra till på polisstationen.

00.21 Göteborg, mordbrand.
En vägg tillhörande en Pizzeria på Klåvavägen i Billdal brinner varför räddningstjänst, ambulans samt polis larmas till platsen. Finns vittnen som sett en moped med två personer på som lämnade platsen i samband med att det började brinna. Branden släcks och patrullen tar upp en anmälan, ingen gripen.

00.50 Åmål, trafikolycka vilt.
En bilist krockar med en älg på E45:an i höjd med Amnebyn varför räddningstjänst, ambulans samt polis larmas fram till platsen. Bärgare beställs då man inte kan köra vidare med fordonet. I samband med arbetet på platsen spärrade man av vägen i båda riktningar. Föraren som är i 60 års åldern körs till Näl för vård, oklara skador. Älgen tas om hand av en jägare på platsen.

04.24 Härryda, narkotikabrott samt brott mot knivlagen.
Inkommer larm om en narkotikapåverkad person i närheten av Furuhällsskolan varför polis samt ambulans skickas till platsen. Man träffar på en person som kan misstänkas vara påverkad av narkotika varför han får följa med för provtagning. Mannen som är i 30 års åldern har även några knivar och ett knogjärn på sig som man tar i beslag, en anmälan skrivs.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen