Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

01 juni 07:09, Sammanfattning natt, Jämtlands län

Ett urval av nattens polisverksamhet.

Det har varit en natt (klockan 22.00-07.00) med normal arbetsbelastning. Två personer har omhändertagits för fylleri och en person har medtagits för provtagning efter misstanke om narkotikabrott. Polisen har även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Tre viltolyckor har inträffat i länet under natten. Det finns inga uppgifter om att någon person har skadats.

Polisen har upprättat tre anmälningar gällande missbruk av urkund, tre minderåriga är misstänkta. Det rör sig bland annat om ärenden där den minderåriga har försökt ta sig in på krogen med falsk legitimation eller legitimation tillhörande annan person.

Här följer ett urval av nattens händelser:

22:43: Skadegörelse, Valla, Östersund
Polisen kontaktas angående en skadegörelse på en skola. Två rutor är krossade på skolans baksida. Det har troligen inträffat det senaste dygnet. Polisen åker dit och dokumenterar samt upprättar en anmälan om skadegörelse.

02:31 Misshandel, Östersunds centrum
Polsien beordras till en restaurang där en man i 30-årsåldern misstänks ha misshandlat en anställd. Den utsatte behöver inte uppsöka sjukvård, enligt de uppgifter som finns i nuläget. Polisen hör de inblandade samt upprättar en anmälan om misshandel.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen