Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

01 juni 07:40, Sammanfattning natt, Västernorrland län

Ett urval av nattens polisverksamhet (klockan 22-00 till 07.00).

Sju personer har omhändertagits för fylleri och en person har medtagits för provtagning efter misstanke om narkotikabrott. Ytterligare en person misstänks för narkotikabrott genom innehav. Polisen har även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Två viltolyckor har inträffat i länet, det finns inga uppgifter om att någon person har kommit till skada.

Här följer ett urval av nattens händelser:

22:06 Knivlagen, Sundsvall
Polisen stoppar och kontrollerar en personbil vid Navet. På en av passagerarna i bilen, en man i 30-årsåldern, hittas ett knogjärn. En anmälan om brott mot knivlagen upprättas.

23:18 Trafikbrott, Bredsand, Sundsvall
Polisen stoppar och kontrollerar en personbil som kört för fort på Kustvägen. Föraren får en ordningsbot för hastighetsöverträdelsen.

00:10 Misshandel, Sundsvall
Polisen beordras till en adress i centrala Sundsvall med anledning av ett bråk. En man på adressen misstänks ha slagit en kvinna som han är bekant med, samt även tagit sönder hennes mobiltelefon. En anmälan om misshandel samt skadegörelse upprättas. Mannen, som är i 50-årsåldern, omhändertas enligt LOB - lagen om omhändertagande av berusade personer.

00:54 Misshandel, Kramfors
Polisen beordras till Kramfors centrum med anledning av ett bråk. En kvinna i 20-årsåldern misstänks ha misshandlat en några år äldre kvinna som hon har en relation till. Patrullen upprättar en anmälan om misshandel.

03:12 Trafikbrott, Bredsand, Sundsvall
Polisen stoppar och kontrollerar en personbil. Föraren får en ordningsbot då bilen har dubbdäck under otillåten tid.

03:46 Försök till stöld, Haga, Sundsvall
Polisen beordras till en adress med anledning av att två personer har uppmärksammats då de försökte stjäla en bil. När polisen kom dit satt de misstänkta, två män i 45 respektive 25-årsåldern, i bilen. Patrullen förhörde dem och en anmälan om försökt till tillgrepp av fortskaffningsmedel upprättas.

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen