Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

01 juni 07:52, Sammanfattning natt, Jönköpings län

Händelser i länet sedan klockan 22 i går kväll.

Polisen i Jönköpings län har hanterat ett 70-tal ärenden sedan klockan 22 i går. Ingen person har gripits misstänkt för något brott.

22.50 Skadegörelse, Jönköping
En ordningsvakt vid ringde polisen efter att ha gripit en klottrare. Detta ska ha skett precis vid infarten till Tändsticksområdet. Den gripne mannen gjorde motstånd och väktare önskade polis till platsen. Polis omhändertog den misstänkte mannen, som är i 30-årsåldern, för Lob. En anmälan om skadegörelse genom klotter kommer att upprättas.

02.13 Trafikolycka, Vetlanda
En personbil hade åkt i diket vid Nydalarondellen, Vetlanda. Inga personskador. Två personer färdades i bilen men det ska inte vara några personskador. Det visade sig senare att olyckan var en timme gammal så polis hann aldrig åka till platsen.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen