Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.

01 juni 07:54, Sammanfattning natt, Södermanlands län

Händelser i länet sedan klockan 22 i går kväll.

Polisen i Södermanlands län har sedan kl 22 i går kväll hanterat ett 90-tal ärenden. Ingen person har gripits misstänkt för något brott.

00.16 Rattfylleri, Strängnäs
Polis stoppade en bil på E20 vid trafikplats Solberga, Strängnäs kommun. Föraren uppträder påverkad, men blåser negativt i utandningsprovet. Han misstänks i stället för drograttfylleri, narkotikabrott både innehav och bruk, samt grov olovlig körning. Föraren hade inget körkort och var tidigare straffad för grov olovlig körning.

00.32 Misshandel, Strängnäs
Polis larmades till en krog i centrala Strängnäs med anledning av ett bråk. Flera personer ska ha bråkat både inomhus och utanför krogen. Stämningen hade lugnat ner sig när polis kom till platsen. En anmälan om misshandel upprättades, misstänkt är en man i 30-årsåldern. Ingen person behövde åka ambulans till sjukhus.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen