Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 01 juni 14:57

01 juni 14:41, Försvunnen person, Eksjö

Den 11-årige pojke som varit försvunnen vid Ugglekärr sedan 12.36 är nu hittad av en polispatrull.

Polis letar efter en 11-årig pojke som är försvunnen sedan klockan 12.36 i dag vid Ugglekärr, söder om Nässjö och strax söder om kommungränsen till Eksjö kommun. Polis är på plats och har sedan en dryg timme tillbaka arbetat med närsök och ledstångssök, hittills utan resultat.

Den försvunne pojken är 150 cm lång, normalbyggd och har ljust hår. Vid försvinnandet var han klädd i en svart munktröja med luva som hade ett märke med ”Skellefteå AIK” på bröstet. Han bar grå mjukisbyxor med svarta revärer och gråa gympaskor.

Har du sett pojken? Ring polisen på 114 14.

Uppdatering kl 14.55:

Pojken är nu hittad av en polispatrull, ett par kilometer från platsen där han försvann, vid god hälsa. Sökinsatsen är därmed avslutad.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen