Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

För närvarande har vi vissa tekniska störningar på polisens telefonnummer 114 14. För ärenden som inte är akuta, vänligen återkom vid ett senare tillfälle eller använd våra e-tjänster. Vid nödsituation, pågående brott eller andra akuta ärenden, ring alltid 112.

31 maj 23:45, Övrigt, Malmö

Misstänkt sexualbrott utomhus, Lindängen.

Polis skickas till en adress på Lindängen med anledning av ett misstänkt sexualbrott. Målsägande är en kvinna i 30-årsåldern. En av patrullerna kör kvinnan till sjukhus för undersökning och den andra patrullen spärrar av området där brottet ska ha ägt rum. Under natten undersöks platsen av polisens tekniker och en anmälan upprättas. Avspärrningarna hävs strax före klockan 04. I nuläget finns ingen gripen i ärendet.

Med hänsyn till förundersökningssekretessen lämnas inga övriga uppgifter.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen