Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

10 juni 07:01, Sammanfattning natt, Jönköpings län

Händelser i länet sedan klockan 22 i går kväll.

Polisen i Jönköpings län har hanterat ett 50-tal ärenden sedan klockan 22 i går kväll. Ingen person har gripits misstänkt för något brott.

03.46 Misshandel, Jönköping
Polis kallades till Kanalgatan i Jönköping där en person misshandlats utomhus av okända gärningspersoner. Efter att ha plåstrats om av polisens patrull på plats fick målsäganden följa med ambulans till sjukhus. En anmälan om misshandel kommer att upprättas.

05.15 Stöld, Gislaved
En anmälare upptäckte att två ridsadlar stulits från ett stall i Skeppshult, Gislaved. Detta ska ha inträffat någon gång sedan klockan 23 i går. Polis kommer att åka till platsen under dagen och genomföra en brottsplatsundersökning och försöka säkra spår.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen