Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 10 juni 23:50

10 juni 21:04, Mord/dråp, försök, Malmö

Samtal om höga smällar.

Polisens ledningscentral får in samtal om att höga smällar ska ha hörts i området mellan Pildammsparken och Bellevueområdet. Polis skickas till plats för kontroll och ingen person anträffas skadad.

Uppdatering 22:33

Polisen har spärrat av ett område på Vendelsfridsgatan där flera tomhylsor har hittats som nu kommer att analyseras av tekniker. Ingen person uppges ha skadats i händelsen. I nuläget är ingen person misstänkt eller gripen i ärendet.

23:44

Polisen har under kvällen fortsatt utredningsarbetet. Händelsen startade med att två män i 20-årsåldern larmar polisen att de blivit beskjutna av två för dem okända gärningspersoner som lämnat platsen. Ingen ska ha kommit till skada vid händelsen. Polisen upprättar en anmälan om mordförsök. I nuläget är ingen person gripen eller misstänkt.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen