Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 11 juni 08:06

11 juni 00:55, Misshandel, Mora

Två ynglingar i de övre tonåren har av okänd anledning hamnat i bråk med varandra vid Tingsnäs.

Den ene ska ha blivit sparkad mot huvudet och tog sig på okänt sätt till Mora lasarett. Polispatrull som kommer till platsen upprättar anmälan om grov misshandel.

Vid 01:13 inkom ytterligare ett samtal om en misshandel vid Tingsnäs badplats, där en man i 20-årsåldern ska ha misshandltas av en annan man.

Ingen person har ännu frihetsberövats för något av brotten.

Uppdatering.                                                                                                                                                               Det kom under kvällen/ natten in flera samtal om att 2-300 ungdomar befann sig på platsen där det rådde en stökig stämning. Hög musik har spelats i flera bilar som boende har störts av upp till 2 km från platsen.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen