Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

11 juni 06:00, Sammanfattning natt, Västra götalands län

Det har varit en normal natt och inga större händelser har rapporterats till polisen.

01.36 Göteborg, luftfartssabotage
Polishelikoptern blir beskjuten med en grön laserpekare av en person från en lägenhet på Djurgårdsgatan. Lägenheten lokaliseras och en 15-årig kille erkänner att det var han som sköt mot polishelikoptern. Polisen skriver anmälan gällande luftfartssabotage och tar två laserpekare i beslag.

03.25 Göteborg, stöld
Vid Brynolfsgatan griper polisen två män under pågående stöld vid en byggarbetsplats. De hade med två andra personer stulit saker från platsen och lastat in detta i en vit skåpbil som togs i beslag av polisen. Polisen letar i området efter de två personer som sprang från platsen utan resultat.

05.26 Partille, brand
Räddningstjänsten hör av sig till polis och uppger att de är på en brand vid Stationsvägen där det brinner i en tunna. De uppger att de inte är i behov av vår hjälp.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen