Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.

11 juni 06:53, Sammanfattning natt, Östergötlands län

Sammanfattning av natten i Östergötland.

Polisen i Östergötland har hanterat cirka 65 ärenden mellan kl 22 och 06. Inga frihetsberövande har skett överhuvudtaget.

03.51 Det kom larm om att det brann inne på en restaurang i Skarphagen, Norrköping. Ett vittne ska ha sett en person springa därifrån. Räddningstjänst och polis kom till platsen. Branden kunde släckas och polisen fattade beslut om att spärra av platsen för teknisk undersökning. Den kommer att ske så snart som möjligt. Polisen misstänker att branden är anlagd, men vilken brottsrubricering det blir är ännu inte avgjort. I nuläget är ingen gripen.

Utöver detta har polisen hanterat en del bråk och larm om misshandel som inte har lett till några allvarliga fysiska skador, eller till något gripande. Dessutom har patrullerna åkt på en hel del larm från allmänheten, samt gjort egeninitierade kontroller, som inte har lett till brottsmisstankar.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen