Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

För närvarande har vi vissa tekniska störningar på polisens telefonnummer 114 14. För ärenden som inte är akuta, vänligen återkom vid ett senare tillfälle eller använd våra e-tjänster. Vid nödsituation, pågående brott eller andra akuta ärenden, ring alltid 112.

11 juni 08:00, Stöld, Örebro

Vid Sörbybackens aktivitetscenter i Sörbyängen har någon under natten brutit sig in i en grävmaskin, och lyckats starta den.

Grävmaskinen har körts runt på området, och bl. a. har ett staket förstörts. Med grävmaskinen har man lyckats få upp en container ur vilken verktyg har stulits, dock i detalj okänt i vilken omfattning. Misslyckat försök har gjorts att bryta sig in i huvudbyggnaden på platsen. Anmälan rubricerad som stöld, försök till stöld och skadegörelse.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen