Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 11 juni 16:46

11 juni 16:03, Rån, Finspång

Butiksrån i Finspång.

15.44 polisen fick samtal från en livsmedelsbutik på Hårstorpsvägen om att ett butiksrån precis nyligen hade inträffat. En person ska ha varit inne i butiken och uppträtt hotfullt mot personal och på så sätt tillgripit kontanter av ett mindre, okänt belopp. Därefter försvann rånaren från butiken.

15.49 polisen är framme på platsen och påbörjar utrednings- och spaningsarbete.

15.55 polisen har inlett en förundersökning om rån alternativt grovt rån. Polisen fortsätter arbetet med att säkra spår genom en kriminalteknisk undersökning, hålla vittnesförhör och även fortsatt spaningsarbete.

Polisen behöver ytterligare vittnesuppgifter och tips från allmänheten för att komma fram till vem som kan misstänkas för rånet. Personer som har gjort iakttagelser i närheten av Hårstorpsvägen ombeds att ta direktkontakt med polisen på plats eller ringa polisen på 114 14.

16.45 det finns inga uppgifter att någon ska ha kommit till fysisk skada.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen