Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 11 juni 18:11

11 juni 17:17, Bråk, Malung-sälen

Två män har bråkat med varandra i Grönlandsparken i Malung.

Polisen får samtal om att två personer, två män, bråkar med varandra vid scenen i Grönlandsparken. En av männen lämnar platsen men kommer tillbaka efter en liten stund och fortsätter bråka med varandra.

När polisen kommer till platsen hittar de på en av männen som har en del skador. Patrullen kör mannen till vårdcentralen för att se över hans skador.

Enligt uppgift från anmälaren har de båda männen varit lika aktiva i bråket, de har slagits med varandra uppger anmälaren.

UPPDATERING kl. 18.10

Mannen som körts till vårdcentralen är i 30-årsåldern. En anmälan gällande misshandel kommer att bli skriven. I nuläget är mannen som försvann från platsen inte identifierad.

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen